Bestellen

Bestellingen voor lunch en catering kunt u als volgt doorgeven:
Telefonisch: 038 - 466 1846
E-mail: info@debrunch.nl
Online: www.debrunch.nl

Aangezien alle bestellingen pas gemaakt worden nadat de opdracht bij ons binnen is gekomen, vragen we u om rekening te houden met een minimum bereidingstijd van 2 uur (tussen bestelling en aflevertijd). Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze vers gebakken en belegde broodjes garanderen. Het verdient aanbeveling om zo vroeg mogelijk te bestellen om teleurstellingen te voorkomen. Het kan voorkomen dat de door u gewenste levertijd niet gerealiseerd kan worden in verband met drukte.

Voor bedrijven bestaat er de mogelijkheid om op rekening te bestellen.
De Brunch Catering stuurt u wekelijks uw verzamelfactuur (per e-mail) toe. Wij brengen hiervoor € 2,50 factuurkosten in rekening. Bij betaling binnen de gestelde betalingstermijn van 14 dagen, bent u gerechtigd de factuurkosten in mindering te brengen op het factuurbedrag.

Als u uw lunchbestelling online voor 10.00 uur doorgeeft, ontvangt u bij contante betaling een korting van 5%.

Bezorgen

Wij bezorgen van maandag t/m vrijdag van 10.30 tot 14.00 uur binnen Zwolle.
Bestellingen voor de namiddag kunnen na telefonisch overleg geplaatst te worden.
Bezorging op zaterdag en zondag is na overleg meestal wel mogelijk. Hiervoor kunt u op werkdagen contact met ons opnemen.

De Brunch Catering bezorgd bestellingen vanaf € 15,00 gratis in heel Zwolle. Bestellingen onder de € 15,00 kunnen worden bezorgd, hierbij wordt € 3,50 bezorgkosten in rekening gebracht. Bestellingen onder de € 10,00 worden niet bezorgd. U dient er rekening mee te houden dat door verkeerssituaties het kan voorkomen dat uw bestelling op een afwijkend tijdstip wordt bezorgd. Het bezorgtijdstip kan hierdoor 15 minuten (eerder of later) afwijken.

Bestellingen die uitsluitend koude items bevatten kunnen eerder dan het gewenste tijdstip worden bezorgd.

Uit veiligheidsoverwegingen hebben onze bezorgers een beperkte hoeveelheid wisselgeld bij zich. We verzoeken u dan ook zo gepast mogelijk te betalen. Mocht u onverhoopt toch met groot geld willen betalen, dan kunt u dit bij het bestellen doorgeven.

Wij beschikken niet over pin-apparatuur.